Ρετινόλη κατά των ρυτίδων

0

Η ρετινόλη προέρχεται από τη βιταμίνη Α και μπορεί να κάνει θαύματα στο δέρμα σας, όταν τη χρησιμοποιείτε με το σωστό τρόπο. Αν πραγματικά υπάρχει ένα προϊόν που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την όψη και την υφή της επιδερμίδας σας, η ρετινόλη είναι σίγουρα ό,τι χρειάζεστε.

Η ρετινόλη ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, αλλά ο ρόλος της δεν περιορίζεται σε αυτό. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και αντιμετωπίζει θέματα που σχετίζονται με το πέρασμα του χρόνου όπως οι ρυτίδες, ο ανομοιόμορφος τόνος του δέρματος και η ξηρότητα. Προλαμβάνει επίσης την ακμή, τους φραγμένους πόρους και τα σημάδια από τα σπυράκια.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε βράδυ παρά βράδυ μέσω serums που συμβάλουν στην καλή λειτουργία του φράγματος της επιδερμίδας και είναι προϊόντα που περιέχουν ceramides, φωσφολιπίδια, αμινοξέα, νάτριο PCA και ελεύθερα λιπαρά οξέα.

Καλό είναι να φοράτε και το αντηλιακό σας, όταν χρησιμοποιείτε προϊόντα με ρετινόλη ενώ θα πρέπει να μην τη χρησιμοποιείτε αν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Μοιραστείτε το :