Αποστολή μας

Το myorasis.gr αποτελεί την μεγαλύτερη διαδικτυακή πηγή ενημέρωσης και ανταλλαγής πληροφοριών για θέματα που αφορούν την όραση. Μέσα από αυτό το δίκτυο προσφέρουμε μια πολύπλευρη και άμεση πληροφόρηση ενημερωτικού περιεχομένου και πρακτικής αντιμετώπισης θεμάτων, σε επίπεδο προστασίας και αντιμετώπισης πάσης φύσεως θεμάτων που άπτονται με την όραση.

Στόχος μας εν μέσω άλλων είναι να γίνουμε η εγκυρότερη διαδικτυακή πύλη για θέματα που αφορούν την όραση, μέσω της παροχής αξιόπιστων συμβουλών και πληροφοριών από έγκριτους επιστήμονες και ιατρικές επιστημονικές εταιρείες, μέσω εργαλείων όπως “οι ειδικοί απαντούν” όπου μπορεί ο χρήστης να αντλήσει πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα τον / την απασχολεί ή απλά να συζητήσει με άλλους χρήστες και τέλος, μέσω της εξατομικευμένης υποστήριξης με τη βοήθεια εργαλείων και προσωποποιημένων e-mail και newsletters για διάφορα θέματα που αφορούν την όραση.

Γνωρίζουμε ότι θέματα που αφορούν την όραση χρήζουν πρωτίστως ιατρικής φροντίδας και έρευνας και αυτό προτρέπουμε όλους τους χρήστες μας να πράξουν, όμως στο myorasis.gr μπορείτε να μάθετε πρακτικές αντιμετώπισης καθημερινών θεμάτων όπως και να ανταλλάξετε εμπειρίες με άλλους χρήστες με παρόμοιες εμπειρίες σε θέματα όρασης.

Όλα τα αναρτώμενα θέματα ιατρικής φύσεως εποπτεύονται ή συντάσσονται αποκλειστικά από καταξιωμένους ιατρούς και επιστήμονες σε συνεργασία με τη συντακτική ομάδα του myorasis.gr, η οποία αποτελείται από έμπειρα στελέχη στη σύνταξη ιατρικών θεμάτων. Πέραν των ιατρικών αυτών θεμάτων, το myorasis.gr περιλαμβάνει και θέματα που δεν είναι απαραίτητα ιατρικής φύσεως αλλά αφορούν πρακτικές και lifestyle συμβουλές. Το περιεχόμενο είναι πρωτογενές (πέραν λίγων μόνο εξαιρέσεων) και έχει ελεγχθεί για την ακρίβεια και την ορθότητά του από ειδική επιτροπή. Η συντακτική ομάδα ανανεώνει και επιβλέπει συνεχώς τα άρθρα όπως επίσης επιμελείται έγκαιρα τυχόν διορθώσεις.

Στόχος μας είναι να αποτελέσουμε τον εγκυρότερο διαδικτυακό τόπο για θέματα όρασης με την συμμετοχή έγκριτων επιστημόνων σε θέματα όρασης, όπως οφθαλμιάτρους, οπτομέτρες και οπτικούς. Πιστεύουμε ότι πάντα πρέπει να είναι γνωστή η πηγή του άρθρου, η οποία το ακολουθεί και πάντα αναγράφουμε τις πηγές μας στο τέλος κάθε ανάρτησης.

Στόχος μας είναι η διατήρηση της ανεξαρτησίας μας από οποιαδήποτε τυχόν συμφέροντα άπτονται των θεμάτων της όρασης και για τον λόγο αυτό δεν θα δείτε ποτέ αναρτήσεις που θα προτείνουν συγκεκριμένα προιόντα ή φίρμες. Προκειμένου να διατηρήσουμε την οικονομική μας ανεξαρτησία θα διαθέσουμε χώρο διαφημιστικό σε επιχειρήσεις που θέλουν να προβάλλουν τα προιόντα τους είτε με διαφημιστικά banner είτε με συνεντεύξεις ανθρώπων που εκπροσωπούν τις επιχειρήσεις αυτές, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα αποτελούν πρόταση ή προτροπή από την ομάδα μας για χρήση των προιόντων αυτών.

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε η ομάδα μας να παραμείνει ανεξάρτητη και γι’αυτό τον λόγο αναζητούμε διαφημιστικές πηγές εσόδων χωρις να υποκύπτουμε σε οποιαδήποτε μορφή χειραγώγησης της πληροφορίας. Δεσμευόμαστε για την ουδετερότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου μας.