Ο άνθρωπος που έκανε τατουάζ εντός των οφθαλμών του

0

Ο νεαρός Matt Gone από το Portland, έγινε ευρέως γνωστός όχι μόνο για τα τατουάζ που καλύπτουν μεγάλο μέρος του σώματος του, αλλά και για τα τατουάζ εντός των οφθαλμών του.
Ο ίδιος δηλώνει φανατικός με τα τατουάζ και έχει καλύψει 98% του σώματος του με μελάνι. Επηρεασμένος από τα άτομα που ήδη είχαν προχωρήσει σε αυτή την επικίνδυνη «κίνηση», αποφάσισε να πάει την τρέλα του ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας τατουάζ στους βολβούς των οφθαλμών του, ισχυριζόμενος πως έκανε κάτι που ελάχιστοι είχαν μέχρι τότε τολμήσει.

τατουάζ εντός των οφθαλμών

Σύμφωνα με την Fox 11 Oregon, ο νεαρός ο οποίος έκανε μόνος του τις ενέσεις στους οφθαλμούς του, αρχικά ενδιαφέρθηκε για τα τατουάζ σώματος, καθώς πάσχει από γεννητικό πρόβλημα το οποίο του προκάλεσε υπανάπτυκτους μυς, έτσι θεώρησε πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσε να τους κρύψει.
Παρόλο που ο ίδιος γνώριζε πως οι συνέπειες της πράξης του μπορούσαν να προκαλέσουν σοβαρά οφθαλμολογικά προβλήματα, όπως μόλυνση και τύφλωση, δήλωσε: “ Το έκανα για μένα, αυτό είναι το project μου, το σώμα μου”.

Μοιραστείτε το :