Αποκάλυψη Έλληνα ηθοποιού: Πήγα για επέμβαση κήλης και έχασα την όραση μου

0

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει πως μπήκε στο νοσοκομείο για επέμβαση κήλης και όταν συνήρθε από τη νάρκωση, διαπίστωσε πως είχε χάσει μέρος της όρασης του.

Ο Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα, πως εισήχθη στο νοσοκομείο για επέμβαση κήλης πριν ξεκινήσει τις περιοδείες του, έτσι ώστε να έχει χρόνο να αναρρώσει. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως ο ίδιος περίμενε. Ένα ιατρικό λάθος τον ανάγκασε να έχει για πέντε ημέρες τα μάτια του κλειστά και να υποφέρει από αφόρητους πόνους. Που οφείλεται αυτό; Σύμφωνα με τους γιατρούς κατά τη διάρκεια του χειρουργείου παρέμεινε ώρες με τα μάτια του ανοιχτά, ενώ βρισκόταν σε νάρκωση. Ο κερατοειδής υπέστη ρήξη, ενώ το μόνο που μπορεί πλέον να δει είναι.. σκιές.

Αναφέρει, επίσης, πως μετά το χειρουργείο βγήκε με δυο πληγωμένα μάτια. Ξέχασε το πρόβλημα με την κήλη και αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα όσο τίποτα άλλο, είναι η όραση του και πως αυτή θα επανέλθει στα προηγούμενα φυσιολογικά επίπεδα. Οι γιατροί τον παρακολουθούν σε καθημερινή βάση, ενώ ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Αυτή τη στιγμή όμως, βρίσκεται στο απόλυτο σκοτάδι…

gossip-tv.gr

Μοιραστείτε το :