Όμορφο πρόσωπο

0

Το δέρμα, το μεγαλύτερο εξωτερικό όργανο του ανθρώπου υφίσταται τις μεγαλύτερες και πιο ορατές βλάβες, που δημιουργούν το στρες, οι καταχρήσεις, η μόλυνση του περιβάλλοντος, το πολύ κρύο ή η αφόρητη ζέστη.

Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε για ένα όμορφο και περιποιημένο πρόσωπο με λαμπερή επιδερμίδα;

1. Αποτοξίνωση

Η αποτοξίνωση του δέρματος πρέπει να είναι σαν μια ιεροτελεστία. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να βιάζεστε και να κάνετε νευρικές γρήγορες κινήσεις με τα προϊόντα περιποίησης σας , γιατί έτσι τραυματίζετε την επιδερμίδα σας. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη σωστή χρήση των κατάλληλων προϊόντων .

2. Ενυδάτωση

Δεν θα πρέπει η ενυδάτωσή σας να περιορίζεται μόνο σε λοσιόν και κρέμες (ημέρας, νυκτός, αντηλιακές), που σίγουρα ενισχύουν την ενυδάτωση και τη φροντίδα της επιδερμίδας σας αλλά θα πρέπει να φροντίζετε και για την εσωτερική ενυδάτωσή σας. Θα πρέπει να πίνετε περισσότερο νερό, να καταναλώνετε άφθονα φρούτα και λαχανικά.

3. Ήπια Απολέπιση

Ο βαθύς καθαρισμός βοηθά το δέρμα να απελευθερωθεί γρηγορότερα από τις τοξίνες και επιτρέπει στους πόρους να αναπνεύσουν. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται η σωστή και αποτελεσματική δράση των ευεργετικών συστατικών των προϊόντων. Εφαρμόστε ένα ήπιο scrub σε όλο το σώμα επιμένοντας λίγο περισσότερο στα πιο σκληρά σημεία (αγκώνες, γόνατα, φτέρνες).

Μοιραστείτε το :