Τα βήματα για να πετύχετε το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών

0

Μπορείτε μόνες σας να κάνετε το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών, χωρίς να απευθυνθείτε σε κάποιον make up artist. Επειδή τα μάτια αποτελούν τον καθρέφτη της ψυχής, αξίζει να αναδείξετε την ομορφιά τους, μέσω ενός σωστού μακιγιάζ.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα βήματα που απαιτούνται για να πετύχετε το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ ματιών.

1. Καθαρίστε το πρόσωπο σας

Καθαρίστε το πρόσωπο σας

Πριν αρχίσετε να εφαρμόζετε τα προϊόντα μακιγιάζ στους οφθαλμούς σας, θα πρέπει πρώτα να πλύνετε καθαρά το πρόσωπο σας, μα κυρίως τα μάτια σας με ένα απαλό καθαριστικό, ή πολύ απλά με νερό. Εάν το δέρμα γύρω από τους οφθαλμούς σας είναι ξηρό και παρουσιάζει εκζέματα, εφαρμόστε λίγη ενυδατική κρέμα σε αυτή την περιοχή. Μην βάζετε, όμως, ποτέ ενυδατική κρέμα στα βλέφαρά σας, διότι γίνονται λιπαρά.

2. Εφαρμόστε τη σκιά ματιών

Εφαρμόστε τη σκιά ματιών

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα χρώμα ή να παίξετε με αυτά, εφαρμόζοντας έως και τρία διαφορετικά χρώματα.

Μπορείτε να βάλετε ένα απαλό χρώμα στα βλέφαρα σας, όπως ροζ ή ανοιχτό καφέ. Εφαρμόστε ένα ελαφρύ χρώμα στο κάτω μέρος των φρυδιών σας και τέλος εφαρμόστε το σκούρο χρώμα στην πτυχή των ματιών σας.

3. Ανακατέψετε τα χρώματα

Ανακατέψετε τα χρώματα

Εφόσον έχετε χρησιμοποιήσει παραπάνω από ένα χρώμα, ανακατέψτε τα μετά την εφαρμογή με ένα πινελάκι, για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

4. Βάλτε eyeliner

Βάλτε eyeliner

Μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε υγρό eyeliner, αρκεί οι κινήσεις σας στις πάνω βλεφαρίδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Εάν υπάρχουν κενά, συμπληρώστε τα με μικρές, προσεκτικές κινήσεις.

5. Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας

Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας

Μην ξεχνάτε πως πριν τη χρήση της μάσκαρας, θα πρέπει οι βλεφαρίδες σας να είναι γυρισμένες με το ειδικό ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες.

6. Εφαρμόστε τη μάσκαρα

Εφαρμόστε τη μάσκαρα

Η εφαρμογή της μάσκαρας αποτελεί το τελευταίο βήμα στη διαδικασία του μακιγιάζ ματιών, ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αρκετή ποσότητα. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη μάσκαρα και στις κάτω βλεφαρίδες.

dimiwise.gr

Μοιραστείτε το :