Διαλέγοντας γυαλιά ηλίου με βάση τους fashion icons

0

Με βάση τις προτιμήσεις των fashion icons των περασμένων δεκαετιών σας παρουσιάζουμε τα γυαλιά ηλίου που θα προστατέψουν τους οφθαλμούς σας αλλά θα σας αποδώσουν και ένα ξεχωριστό στιλ.

Μπορεί να έχεις ήδη στην κατοχή σου ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τίποτα ωστόσο δεν σε εμποδίζει από το να προμηθευτείς ακόμα ένα το οποίο όχι μόνο θα σε προστατέψει από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, αλλά θα διαμορφώσει και το στιλ σου. Σας παρουσιάζουμε τα γυαλιά ηλίου που είναι must την φετινή σεζόν, ανάλογα με το fashion icons που τα ανέδειξε.

Τα γυαλιά ηλίου του Tom Cruise στην ταινία Top Gun

Τα γυαλιά ηλίου του Tom Cruise

Ένα μοντέλο γυαλιών ηλίου το οποίο σχεδόν όλοι είχαν αγοράσει την δεκαετία του 90’ και ο λόγος η προβολή του από τον ηθοποιό Tom Cruise. 40% αυξήθηκαν οι πωλήσεις του εν λόγω μοντέλου, ενώ πρόκειται για γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα.

Τα γυαλιά ηλίου του Tim Roth στο Reservoir Dogs

Τα γυαλιά ηλίου του Tim Roth

Με έναν τέτοιο σκελετό μπορείς να γίνεις και εσύ master του Cool στιλ. Συνδυάζεται άψογα με casual ρούχα αλλά και με κοστούμια…

Τα γυαλιά ηλίου του John Lennon

Τα γυαλιά ηλίου του John Lenon

Τα ολοστρόγγυλα γυαλιά ηλίου του John Lennon που είναι ευρέως γνωστό πως δεν κολακεύουν και ιδιαίτερα τα πρόσωπα. Ωστόσο εάν μπορείς να τα αναδείξεις, γιατί να μην κάνεις αυτή την επιλογή;

Τα γυαλιά ηλίου του Steve McQueen

Τα γυαλιά ηλίου του Steve McQueen

Γνωστή η αγάπη του ηθοποιού για το συγκεκριμένο μοντέλο γυαλιών ηλίου. Δημιουργώντας ένα στιλ που θυμίζει το απόλυτα αρσενικό πρότυπο. Τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου μπορούν να σε αναδείξουν ως… Gentleman…

Τα γυαλιά του David Duchovny στο Californication

Τα γυαλιά του David Duchovny στο Californication

Οι περισσότεροι άντρες παρακολουθώντας την σειρά αισθάνθηκαν έντονη ζήλια προς το πρόσωπο του Hank Moody και ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Εάν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία ανθρώπων που ζήλεψαν το στιλ του ηθοποιού, μπορείς να προμηθευτείς ένα ζευγάρι σκούρα, τετραγωνισμένα, γυαλιά ηλίου.

Τα γυαλιά ηλίου του Bob Dylan

Τα γυαλιά ηλίου του Bob Dylan

Ο Dylan δεν αποχωριζόταν ποτέ τα μαύρα του γυαλιά , αλλά εσύ ωστόσο δεν είσαι ο Dylan και σίγουρα δεν θα σου αρέσει να φοράς αυτούς τους φακούς σε εσωτερικούς χώρους. Μπορείς όμως να συνδυάσεις τον συγκεκριμένο σκελετό με χρωματιστούς φακούς.

Μοιραστείτε το :