Μαύροι κύκλοι στα μάτια

0

Έχετε μαύρους κύκλους στα μάτια και θέλετε να απαλλαγείτε από αυτούς άμεσα και με φυσικό τρόπο;

  1. Τοποθετήστε παγωμένα σακουλάκια τσαγιού επάνω σε κλειστά μάτια ή φέτες αγγούρι για μία αναζωογονητική θεραπεία. Με αυτόν τον τρόπο θα μειωθεί η φλεγμονή και θα φύγει το πρήξιμο γύρω από την περιοχή των ματιών.
  2. Προσθέστε στη διατροφή σας σέλερι, λάχανο, σπαράγγια και μπανάνες, λαχανικά και φρούτα που έχουν διουρητικές ιδιότητες και είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά. Βοηθούν στην απομάκρυνση της κατακράτησης των υγρών και εξισορροπούν σημαντικούς καταλύτες όπως το κάλιο.
  3. Ξεκουραστείτε όσο πιο συχνά μπορείτε.
  4. Να έχετε πάντα μαζί σας δροσερό, φυσικό αντιοξειδωτικό νερό. Μέσα στο νερό μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγες σταγόνες από φυσικό λεμόνι, πορτοκάλι ή και λεπτές φέτες από αγγούρι για φυσική μείωση της φλεγμονής και του οιδήματος. Επίσης με αυτόν τον τρόπο το δέρμα σας θα αποκτήσει μία λαμπερή και λεία όψη.
  5. Ακολουθήστε μία ρουτίνα στην καθημερινότητά σας σε σχέση με τις ώρες των γευμάτων σας, την ώρα του ύπνου, τις ώρες που χαλαρώνετε, την αθλητική σας δραστηριότητα. Με λίγα λόγια βάλτε τον οργανισμό σας σε ένα ημερήσιο πρόγραμμα.
Μοιραστείτε το :