Χειμώνας 2015: Ποια γυαλιά ηλίου είναι στην μόδα

0

Οι τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου για το χειμώνα του 2015 περιλαμβάνουν μια υπέροχη συλλογή από κομψά και φινετσάτα σχέδια που «κλέβουν» τις εντυπώσεις. Τα γυαλιά ηλίου που είναι στην μόδα το 2015 προσδίδουν έντονο δυναμισμό και στιλ, ενώ οι επιλογές που είναι πάρα πολλές, καλύπτουν μια ευρεία γκάμα προτιμήσεων.

Αυτές είναι οι τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου για το χειμώνα του 2015

1. Τα εναλλακτικά πλαίσια

Τα πολλά και εναλλακτικά σχέδια του πλαισίου των γυαλιών ηλίου είναι must για τον φετινό χειμώνα. Τα πιο διαδεδομένα πλαίσια για το 2015 αποτελούν τα οβάλ, τα τετραγωνικά, τα τριγωνικά και τα στρογγυλεμένα.

γυαλιά ηλίου μόδα  1

2. Τα υπερμεγέθη πλαίσια

Τα υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου είναι και πάλι στην μόδα, ενώ προσδίδουν τύπο, μαγεία και μυστήριο. Ιδανικά πλαίσια για γυναίκες που θέλουν να τραβούν την προσοχή των άλλων, στην περιοχή του προσώπου τους.

γυαλιά ηλίου μόδα  2

3. Cat eye γυαλιά ηλίου

Ένα στιλ γυαλιών που χαρίζει έντονη θηλυκότητα, νάζι και στιλ. Το σχήμα της γάτας που προσδίδουν τα συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου, κάνουν την γυναίκα να φαίνεται παιχνιδιάρα, αλλά και τολμηρή. Γυαλιά ηλίου ιδανικά για γυναίκες που θέλουν να δείχνουν πιο σέξι.

γυαλιά ηλίου μόδα  3

4. Aviators

Τα γυαλιά ηλίου τύπου «αεροπόρου» ή αλλιώς Aviators. Πρόκειται για γυαλιά ηλίου που είναι άνετα και πρακτικά, ενώ προσδίδουν στην γυναίκα ένα ξεχωριστό στιλ.

γυαλιά ηλίου μόδα  4

5. Τα φαρδιά πλαίσια

Τα φαρδιά πλαίσια είναι στην προτίμηση πολλών γυναικών καθώς προσδίδουν κομψότητα. Τα συγκεκριμένα πλαίσια γυαλιών ηλίου ταιριάζουν στα περισσότερα σχήματα προσώπου.

γυαλιά ηλίου μόδα 5

6. Τα περίεργα και δημιουργικά σχήματα

Γυαλιά ηλίου για πιο εκκεντρικές εμφανίσεις τύπου «Lady Gaga». Πολλοί είναι οι σχεδιαστές γυαλιών ηλίου που επενδύουν σε πιο εκκεντρικά στιλ. Τα περίεργα γυαλιά ηλίου έχουν αποκτήσει ήδη το δικό τους γυναικείο φανατικό κοινό.

γυαλιά ηλίου μόδα 6

7. Οι σκούροι φακοί

Τα γυαλιά ηλίου με καφέ και μαύρο χρώμα έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Γενικά, όλες οι σκούρες αποχρώσεις τον φετινό χειμώνα είναι στην μόδα.

γυαλιά ηλίου μόδα 7

8. Ombre style

Τα γυαλιά ηλίου όπου ο φακός τους αλλάζει χρωματικά από πάνω προς τα κάτω. Συνήθως όσο πιο πάνω κοιτάζεται, τόσο πιο σκούρα γίνεται και η απόχρωση.

γυαλιά ηλίου μόδα 8

9. Τα ημιδιαφανή γυαλιά ηλίου

Τα ημιδιαφανή γυαλιά ηλίου όλων των αποχρώσεων είναι στην μόδα. Οι πιο συχνές αποχρώσεις όμως που συναντώνται είναι το κόκκινο, το πράσινο, το μπλε και το κίτρινο χρώμα. Ιδανικά για γυναίκες με σαγηνευτικό βλέμμα.

γυαλιά ηλίου μόδα 9

10. Διαφανή γυαλιά ηλίου

Εκτός από τα ημιδιαφανή γυαλιά ηλίου. στην μόδα για φέτος είναι και τα διαφανή. Προσδίδουν ένα ελκυστικό στιλ που για τους περισσότερους άνδρες θεωρείται ιδιαίτερα γοητευτικό.

γυαλιά ηλίου μόδα 10

11. Τα πλαίσια γυαλιών ηλίου με έντονα χρώματα

Τα πλαίσια των γυαλιών ηλίου με έντονο χρώμα θεωρούνται must για τον φετινό χειμώνα. Τα πλαίσια με έντονο πορτοκαλί, μπλε, κίτρινο, ροζ, μοβ χρώμα, καθώς επίσης και άλλες έντονες αποχρώσεις, ξεχωρίζουν. Γυαλιά ηλίου για γυναίκες πιο νεαρής ηλικίας.

γυαλιά ηλίου μόδα 11

Μοιραστείτε το :