Γυαλιά οράσεως – Βρείτε το δικό σας στιλ

0

Τα γυαλιά οράσεως αποτελούν στις μέρες μας ένα αγαπημένο αξεσουάρ, καθώς προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στιλ και ομορφιά, ακολουθώντας πιστά τις τάσεις της μόδας, Με τη βοήθεια του οπτικού σας θα βρείτε τον σκελετό γυαλιών οράσεως που ταιριάζει στην δίκη σας προσωπικότητα και στιλ.

Να πως να επιλέξετε τον κατάλληλο σκελετό στα γυαλιά οράσεως, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σας.

  • αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο θα πρέπει να προτιμήσετε τους τετράγωνους σκελετούς γυαλιών, καθώς θα δώσουν την εντύπωση πως το πρόσωπο σας διαθέτει γωνίες
  • εάν πάλι είστε από τους ανθρώπους που διαθέτουν τετράγωνο πρόσωπο, τα γυαλιά σε σχήμα οβάλ, θεωρούνται ως η καλύτερη επιλογή, καθώς μαλακώνουν τις έντονες γωνίες του προσώπου σας
  • εάν το πρόσωπο σας είναι στενόμακρο, προτιμήστε τα γυαλιά οράσεως με ορθογώνιο σχήμα
  • πιο τυχεροί θεωρούνται τα άτομα με οβάλ πρόσωπο, καθώς σε αυτούς ταιριάζουν όλοι οι τύποι γυαλιών οράσεως.

Όσον αφορά την χρωματική επιλογή, προτιμήστε το χρώμα που σας αρέσει και θεωρείτε πως μπορείτε να υποστηρίξετε. Μια καλή επιλογή θεωρείται ένας ουδέτερος σκελετός κοντά στα χρώματα σας. Ο συγκεκριμένος δεν σας δεσμεύει και σας κάνει να αισθάνεστε άνετα. Εάν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μαλλιά, προτιμήστε έναν σκελετό σε ανοιχτές και απαλές αποχρώσεις.

Ποια είναι όμως τα υλικά κατασκευής των σκελετών στα γυαλιά οράσεως;

Η σωστή επιλογή του σκελετού στα γυαλιά οράσεως παίζει σημαντικό ρόλο καθώς αυτός θα πρέπει να σας χαρίζει καλή εφαρμογή και άνετο οπτικό πεδίο. Οι σκελετοί στα γυαλιά οράσεως μπορεί να είναι είτε κοκκάλινοι, είτε μεταλλικοί. Επίσης υπάρχει και ένας τύπος σκελετών που παράγεται από τον συνδυασμό των δυο παραπάνω υλικών.

Ο κοκκάλινος σκελετός θεωρείται και ως κυρίαρχος., ενώ είναι εύκαμπτος και ανθεκτικός. Όσον αφορά τους μεταλλικούς σκελετούς, οι εταιρείες κατασκευής των σκελετών επιλέγουν μέταλλα άριστης ποιότητας, έτσι ώστε οι σκελετοί να αντέχουν στον χρόνο. Όσον αφορά τους μεταλλικούς σκελετούς, καλό είναι να αποφεύγεται η επαφή με το δέρμα καθώς μπορεί να προκληθούν ερεθισμοί. Αυτός είναι ο λόγος που τα μεταλλικά γυαλιά διαθέτουν επιρρίνια στη μύτη και κοκκάλινους ακροβραχίονες.

Ο συνδυαστικός τύπος γυαλιών που κατασκευάζονται από πάστα και μέταλλο, ή μέταλλο και ξύλο, επιλέγονται ως προς την ανθεκτικότητα και ως προς τις επιταγές της μόδας.

Μοιραστείτε το :