Καλοκαίρι 2015 – Ώρα για το πιο τέλειο μακιγιάζ

0

Το να εφαρμόζετε μεγάλες ποσότητες καλλυντικών πάνω στο μαυρισμένο πρόσωπο μας, για να το αναδείξουμε, αποτελεί μέγα λάθος. Να τι πρέπει να κάνετε για να πετύχετε ένα υπέροχο καλοκαιρινό μακιγιάζ, το οποίο θα αναδείξει το «ηλιοκαμένο» πρόσωπο σας.

Βήμα 1. Το κονσίλερ
Εφόσον έχουμε ήδη αποκτήσει ένα μρπονζέ χρώμα, δεν είναι απαραίτητο να εφαρμόσουμε κάποιο make up.Μπορούμε, ωστόσο, να καλύψουμε τις ατέλειες κάτω από την οφθαλμική περιοχή, με ένα κονσίλερ. Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές με την απόχρωση του, καθώς οι αντιθέσεις με το υπόλοιπο δέρμα, είναι μη επιθυμητές.

Βήμα 2. Τα Μπρόνζερ
Το απαραίτητο βήμα ώστε να αναδείξετε το μαύρισμα σας, αποτελεί η εφαρμογή του παραπάνω προϊόντος. Προσοχή όμως, θα πρέπει να εφαρμόσετε το συγκεκριμένο προϊόν μόνο σε σημεία του προσώπου που μαυρίζουν έντονα, όπως είναι το μέτωπο, η μύτη, η άκρη του πιγουνιού και φυσικά κάτω από τα μήλα του προσώπου.

Βήμα 3
Τα χρώματα των σκιών που θα πρέπει να προτιμάμε κατά την καλοκαιρινή περίοδο, θα πρέπει να θυμίζουν εξωτικές παραλίες. Προτιμήστε μια σκιά σε πράσινο και γαλάζιο χρώμα.

Βήμα 4
Εφόσον δώσετε ένταση στο βλέμμα σας, το κραγιόν θα πρέπει να είναι σε ουδέτερα, απαλά χρώματα. Εάν, ωστόσο, το μακιγιάζ ματιών γίνει σε ήπιες χρωματικές αποχρώσεις, τότε ένα κραγιόν σε κερασί χρώμα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Μοιραστείτε το :