Μακιγιάζ ματιών ανάλογα με το σχήμα τους

0

Η κάθε γυναίκα διαθέτει το δικό της σχήμα ματιών και θα πρέπει να γνωρίζει τις σωστές τεχνικές του μακιγιάζ, ώστε να αναδείξει τα υπέροχα μάτια της.
Εάν διαθέτετε στρογγυλά, αμυγδαλωτά, ή μικρά μάτια, θα πρέπει να γνωρίζετε πως όλα διαθέτουν ένα ξεχωριστό τρόπο εφαρμογής της σκιάς, ακόμα και της μάσκαρας, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μάθετε πώς να βάφετε τα μάτια σας ανάλογα με το σχήμα τους

Μακιγιάζ ματιών 1

Τα στρογγυλά μάτια αποδίδουν μια γλυκύτητα, για αυτό εάν επιθυμείτε ένα πιο «θηλυκό βλέμμα», βάψτε το πάνω τμήμα του ματιού, καθώς επίσης και τις εξωτερικές γωνίες, με μια σκούρα σκιά.

Μακιγιάζ ματιών 2

Εάν θέλετε τα στρογγυλά σας μάτια να λάμπουν, χρησιμοποιήστε μακιγιάζ στις πάνω βλεφαρίδες, καθώς επίσης και στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

Μακιγιάζ ματιών 3

Τα αμυγδαλωτά μάτια σύμφωνα με τους makeup artists, είναι τα πιο κατάλληλα για χρήση κάθε είδους μακιγιάζ. Για πρωινές εμφανίσεις εφαρμόστε μια πιο γήινη σε απόχρωση, σκιά, και εν συνεχεία εφαρμόστε μια σκουρόχρωμη απόχρωση στην εξωτερική γωνία του οφθαλμού.

Μακιγιάζ ματιών 4

Μπορείτε εύκολα να αναδείξετε τα αμυγδαλωτά σας μάτια, χρησιμοποιώντας ένα λαμπερό μολύβι ή σκιά στο εσωτερικό των οφθαλμών σας. Αποφεύγετε να κάνετε χρήση σκιάς σε όλο το βλέφαρο.

Μακιγιάζ ματιών 5

Τα μάτια τα οποία διαθέτουν μια μικρή κλήση προς τα κάτω θα πρέπει να τονίζονται με τις ακόλουθες τεχνικές: Χρησιμοποιήστε σκούρες σκιές στην πάνω γραμμή των βλεφαρίδων. Όσον αφορά τη μάσκαρα, χρησιμοποιήστε αρκετή ποσότητα στις πάνω βλεφαρίδες, αλλά όχι στις κάτω.

Μακιγιάζ ματιών 6

Για να αναδείξετε τα μάτια σας τα οποία λαμβάνουν μια μικρή κλήση προς τα κάτω, εφαρμόστε μια καφέ μάσκαρα στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων.

Μακιγιάζ ματιών 7

Οι γυναίκες οι οποίες διαθέτουν οφθαλμούς, οι οποίοι καλύπτονται σε μεγάλο μέρος από τις βλεφαρίδες , θα πρέπει να επιλέγουν ένα Smokey μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις.

Μακιγιάζ ματιών 8

Σε περίπτωση πού οι οφθαλμοί σας καλύπτονται σε μεγάλο μέρος από τις βλεφαρίδες, εφαρμόστε μια σκούρα σκιά σε όλη τη γραμμή των βλεφαρίδων και εν συνεχεία εφαρμόστε σκιά σε γήινες αποχρώσεις στο υπόλοιπο μάτι.

joytv.gr

Μοιραστείτε το :