Το μακιγιάζ ματιών και τα… υπολείμματα του

0

Εάν νομίζεις πως είσαι η μόνη η οποία αγχώνεται για το πώς θα δείχνει το μακιγιάζ των ματιών σου μετά από δυο ώρες, κάνεις μεγάλο λάθος.

Όλες οι γυναίκες οι οποίες χρησιμοποιούν μολύβι ματιών, μετά από λίγη ώρα ανησυχούν μήπως έχουν δημιουργηθεί υπολείμματα στην περιοχή των οφθαλμών τους. Όντως, ακόμα και εάν έχεις επιλέξει ένα αδιάβροχο μολύβι ματιών, αυτό έχει την τάση να δημιουργεί κόμπους στις άκρες των ματιών, προκαλώντας ένα μη επιθυμητό, αντιαισθητικό, αποτέλεσμα.

Αντιαισθητικό, επίσης, είναι και το τρίψιμο του ματιού με τα δάχτυλα, ώστε να αφαιρεθούν οι κόμποι του μολυβιού. Τι θα πρέπει να κάνεις λοιπόν ώστε να περιορίσεις τα υπολείμματα του μολυβιού ματιών;

  • Βάψε τα μάτια σου όχι από την άκρη του εσωτερικού μέρους του οφθαλμού, αλλά λίγο πιο μέσα. Εάν είσαι λάτρεις του smoky style, εφάρμοσε λίγη πούδρα στην περιοχή των οφθαλμών, ώστε να περιορίσεις το αντιαισθητικό αποτέλεσμα που προκαλούν τα υπολείμματα του μολυβιού.
  • Να επιλέγεις αδιάβροχα προϊόντα. Μπορεί να είναι δύσκολη η αφαίρεση των αδιάβροχων προϊόντων κατά το ντεμακιγιάζ, ωστόσο, είναι τα μοναδικά προϊόντα τα οποία μπορούν να σε απαλλάξουν από τα υπολείμματα.
  • Μην αγγίζεις τα μάτια σου. Ποτέ μην αγγίζεις τα μάτια σου, ακόμα και έαν δεν έχεις χρησιμοποιήσει μολύβι ματιών. Τα δάχτυλα τα οποία είναι γεμάτα μακρόβια, μπορούν να ερεθίσουν τους οφθαλμούς, με αποτέλεσμα την εκροή δακρύων.

Σε περίπτωση που τα ενοχλητικά, μαύρα σημάδια του μολυβιού ματιών επιμένουν να «κατοικούν» στα μάτια σου, να έχεις πάντα μαζί σου μαντιλάκια ντεμακιγιάζ.

Μοιραστείτε το :