Κάντε τα μάτια σας να δείχνουν ξεκούραστα με δυο μυστικά ομορφιάς

0

Όπως συμβαίνει με το face contouring, το οποίο σμιλεύει οπτικά τα χαρακτηριστικά μας, έτσι και το eye countouring, μπορεί να μετατρέψει τα κουρασμένα μάτια μας, κάνοντας τα να δείχνουν πιο νεανικά και λαμπερά. Σας παραθέτουμε τα δυο μυστικά ομορφιάς, τα οποία κάνουν τους οφθαλμούς σας να φαίνονται πιο ξεκούραστοι.

  • Βάλτε μια μικρή ποσότητα από μια ανοιχτόχρωμη, ιριδίζουσα σκιά στο κέντρο των ματιών σας, δηλαδή στο σημείο το οποίο θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Εν συνεχεία, απλώστε την σκιά σε όλο το κινητό σας βλέφαρο, αρκεί η ένταση της λάμψης να παραμείνει στο κέντρο του βλεφάρου.
  • Προμηθευθείτε μια ματ σκιά, η οποία πρέπει να είναι έναν τόνο πιο σκούρα από την απόχρωση του δέρματος σας. Με ένα πινέλο, εφαρμόστε την επάνω στις βλεφαρίδες, χωρίς ωστόσο να φτάνετε στην εσωτερική τους γωνία. Με ένα πινέλο απλώστε την σκιά με κυκλικές κινήσεις κατά μήκος της κόγχης του ματιού. Τέλος, χρησιμοποιήστε όση σκιά έχει παραμείνει στο πινέλο, στο επάνω βλέφαρο, ώστε να δημιουργηθεί ένα πιο ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Επιπλέον μυστικά

  • Μην εφαρμόζετε ιριδίζουσες σκιές στην κόγχη των οφθαλμών σας, διότι θα προκληθεί το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς τραβούν την προσοχή στα ήδη κουρασμένα βλέφαρα σας.
  • Σε περίπτωση που κάνετε χρήση μολυβιού η eyeliner, μην ξεκινάτε ποτέ τη γραμμή από την εξωτερική γωνία των βλεφάρων.
Μοιραστείτε το :