Το νυφικό μακιγιάζ ματιών: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

0

Η τελετή του γάμου αποτελεί το όνειρο της κάθε γυναίκας, για αυτό οφείλει να είναι ιδιαίτερα περιποιημένη και με το σωστό μακιγιάζ ματιών, που ταιριάζει άλλωστε στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Σας παραθέτουμε μερικά όμορφα μυστικά για να δείχνετε υπέροχες κατά τη διάρκεια του γάμου

Το δέρμα.
Αρκετές ημέρες  πριν από την τελετή του γάμου, φροντίστε ώστε το δέρμα σας να είναι ενυδατωμένο, με σκοπό να δείχνει λαμπερό και υγιές. Εν συνεχεία, το χρώμα του δέρματος θα καθορίσει τις αποχρώσεις του νυφικού μακιγιάζ.

Το μακιγιάζ.
Το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι πιο έντονο και πιο λαμπερό από το καθημερινό σας μακιγιάζ, ώστε να μη χαθεί από τα φλας των φωτογραφιών. Ωστόσο, το μακιγιάζ εξαρτάται και από την εποχή την οποία έχετε επιλέξει για να τελέσετε το μυστήριο. Εάν παντρεύεστε καλοκαίρι, θα πρέπει να αποφύγετε το πολύ έντονο μακιγιάζ, καθώς θα δείχνει αφύσικο κάτω από τον λαμπερό ήλιο. Εάν έχετε επιλέξει απογευματινές ώρες για να παντρευτείτε, δοκιμάστε σκιές για σκούρο βλέμμα, αντιθέτως εάν η τελετή τελεστεί  πρωινές ή μεσημεριανές ώρες, το μακιγιάζ θα πρέπει να είναι απαλό.

Οι αποχρώσεις του μακιγιάζ ματιών.
Επιλέξτε λαμπερές ανοιχτόχρωμες σκιές και εφαρμόστε μαύρο μολύβι ματιών. Επίσης, εφαρμόστε μια ουδέτερη σκιά κοντά  στη γραμμή του φρυδιού. Καλό είναι να αποφύγετε τις μεταλλικές σκιές για αυτή την τόσο ιδιαίτερη ημέρα, καθώς θα δείχνουν ιδιαίτερα φανταχτερές στις φωτογραφίες.

Τα φρύδια.
Τα φρύδια θα πρέπει να είναι περιποιημένα και καλοσχηματισμένα τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την τελετή, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κοκκινίλες στην περιοχή. Δώστε ένταση στα φρύδια σας με ένα καφέ ή γκρι μολύβι φρυδιών.

 Βλεφαρίδες.
Επειδή κατά τη διάρκεια της τελετής αποκλείετε να μη δακρύσετε, προτιμήστε μια αδιάβροχη μάσκαρα, ως προς αποφυγή λεκέδων. Η μαύρη αδιάβροχη μάσκαρα αποτελεί τη καλύτερη επιλογή. Πριν εφαρμόσετε τη μάσκαρα, μην ξεχάσετε να γυρίσετε τις βλεφαρίδες σας, έτσι ώστε αυτές να δείχνουν ακόμα πιο μακριές.

Μοιραστείτε το :