Τα γυαλιά οράσεως ως ένα πολύτιμο αξεσουάρ!

0

Σήμερα παρατηρεί κανείς ότι τα γυαλιά οράσεως πέρα από την ιατρική τους χρηστικότητα έχουν επίσης γίνει ένα αρκετά κομψό αξεσουάρ μόδας! Πολλοί άνθρωποι δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο σχεδιασμό των σκελετών των γυαλιών οράσεως, στην καινοτομία καθώς επίσης και στο συνδυασμό των χρωματικών επιλογών, επιλέγοντας διαφορετικά χρώματα και στιλ για να ταιριάζουν με τις ντουλάπες τους.

Οι σκελετοί των γυαλιών οράσεως ανανεώνονται συνεχώς, ενώ οι καινοτομίες στην κατασκευή τους περιλαμβάνουν τη χρήση νέων υλικών όπως το πλαίσιο ξύλου, έντονα χρώματα και σχήματα, πάστινα και μεταλλικά πλαίσια, περίτεχνα μοτίβα καθώς και γυαλιά με σκελετούς χωρίς εμφανή πλαίσια.

 

Τα γυαλιά οράσεως διακρίνονται σε γυναικεία με ιδιαίτερα περίτεχνα σχέδια και σχήματα όπως το cat-eye, σε ανδρικά με κλασσικό σχεδιασμό και ιδιαίτερη φινέτσα, unisex γυαλιά τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες με στιλ και trendy σχεδιασμό και στα γυαλιά των παιδιών μπορεί να φαίνονται παρόμοια με αυτά που φοριούνται από τους ενήλικες, αλλά συχνά είναι πιο πολύχρωμα με έμφαση στην ανθεκτικότητα για να αποφύγουν οι γονείς το βάρος των συνεχών αντικαταστάσεων.

Δείτε μερικά χαρακτηριστικά σχέδια μεγάλων επωνυμιών όπως:

Anna Riska

Artisti Italiani

El Greco

Koali

Lightec

Marius Morel 1880

William Morris

Μοιραστείτε το :