Τα πολυμορφικά γυαλιά ηλίου

0

Τα πολυμορφικά γυαλιά ηλίου αποτελούν μια ιδιαίτερη πηγή έμπνευσης ενώ προσφέρουν ένα ιδιαίτερο στιλ σε κάθε χρήστη τους.

Τα πολυμορφικά γυαλιά ηλίου αποτελούν το απόλυτο αξεσουάρ της σεζόν, καθώς μπορείτε να μεταμορφώσετε τα γυαλιά ηλίου σας σε οποιοδήποτε χρωματικό συνδυασμό εσείς επιθυμείτε, ανάλογα με τη διάθεση και το συνολικό σας στιλ.

Τα νέα πολυμορφικά γυαλιά ηλίου, χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό, διαθέτουν ένα μηχανισμό που αλλάζει την πρόσοψη τους, αντικαθιστώντας το μπροστινό μέρος. Όπως συμβαίνει άλλωστε και με τα καλύμματα των tablet ή των Smartphone, έτσι και μετά συγκεκριμένα γυαλιά ηλίου. Χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές μετώπες που μπορείτε να βρείτε σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στην αγορά, μπορείτε να έχετε περισσότερα από ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου.

Τα δυο μοντέλα εκπλήσσουν με την καινοτομία τους και με τον ξεχωριστό σχεδιασμό τους, με την τετράγωνη και την στρογγυλεμένη φόρμα να χαρακτηρίζονται ως «Best-seller».

Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει έντονα χρώματα, ακλουθώντας τις τάσεις της μόδας, ενώ οι τόνοι του κίτρινου, το κόκκινου, του λευκού και του μαύρου, ξεχωρίζουν.

Αποκτώντας τις διαφορετικές μετώπες σε όλες τις αποχρώσεις, μπορείτε να κάνετε μια διαφορετική εμφάνιση ανά ημέρα.

Μοιραστείτε το :