Πώς να βγάλω σωστά τα φρύδια μου;

0

Πώς να βγάλω σωστά τα φρύδια μου; Πρόκειται για μια ερώτηση που κάνουν συχνά οι γυναίκες στους αισθητικούς, ή σε άτομα με γνώσεις του αντικειμένου.
Το να βγάλει κανείς σωστά τα φρύδια του δεν αποτελεί και το εύκολο πράγμα του κόσμου, ειδικά όταν αυτό γίνεται για πρώτη φορά. Ποιο σχήμα να τους δώσω; Από πιο σημείο πρέπει να ξεκινήσω; Μήπως το αποτέλεσμα το οποίο θα προκύψει, δεν είναι το επιθυμητό;

Αρχικά θα πρέπει να δεις πιο είναι το σχήμα του προσώπου σου και εν συνεχεία να ακολουθήσεις τα παρακάτω:

Σε περίπτωση που το πρόσωπο σου είναι στρογγυλό, σχημάτισε ψηλή γωνία.

Στρογγυλό πρόσωπο

Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, βγάλε τα φρύδια σου μόνο κάτω από τη φυσική τους γραμμή, με σκοπό να δημιουργήσεις την ψηλή γωνία. Το πιο σωστό σημείο για να ξεκινήσεις τη γωνία, είναι στο σημείο όπου τελειώνει η κόρη του οφθαλμού σου, όταν κοιτάς ευθεία.

Σε περίπτωση που διαθέτεις οβάλ πρόσωπο, δώσε έμφαση στο μεγάλο μήκος

Oβάλ πρόσωπο

Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν θα πρέπει να αφαιρέσεις την ουρά των φρυδιών σου. Ναι, βγάλε τις περιττές τρίχες, αλλά μην καταστρέψεις το μήκος. Τα φρύδια, θα πρέπει να ξεκινούν από την εξωτερική γωνία των οφθαλμών σου.

Σε περίπτωση που το πρόσωπο σου είναι τετράγωνο, θα πρέπει να σχηματίσεις μια ήπια καμπύλη.

Τετράγωνο πρόσωπο

Για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, να θυμάσαι πως το τετράγωνο πρόσωπο απαιτεί και πλούσια φρύδια με μια πολύ λεπτή καμπύλη. Αφαίρεσε μόνο τις τρίχες από την ουρά, κάνοντας το σχήμα των φρυδιών σου να μοιάζει με την παραπάνω εικόνα.

Τέλος, εάν διαθέτεις τριγωνικό πρόσωπο, δώσε έμφαση στο πάχος των φρυδιών σου.

Τριγωνικό πρόσωπο

Τα τριγωνικά πρόσωπα λόγω το ότι διαθέτουν έντονα ζυγωματικά, θα μοιάζουν ακόμα πιο όμορφα εάν διαθέτουν «πλούσια» φρύδια.

Επιπλέον μυστικά

  • Το φρύδι δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα χαρακτηριστικά του οφθαλμού και θα ήταν καλό να είναι σχεδόν παράλληλο με αυτόν.
  • Σε περίπτωση που θέλετε να βάψετε τα φρύδια σας, χτενίστε τα προς τα κάτω και εν συνεχεία χτενίστε τα με το ειδικό βουρτσάκι.
  • Μην βγάζετε ποτέ τα φρύδια από την πάνω πλευρά τους, καθώς μετά βγαίνουν ακόμα πιο άγρια, αλλά το πιο σημαντικό, δημιουργούνται πανάδες και αλλάζει το χρώμα του δέρματος.
  • Εάν δεν διαθέτετε πυκνά φρύδια, δώστε το κατάλληλο σχήμα με το μολύβι.
  • Σε περίπτωση που βγάλετε κάποιες παραπάνω τριχούλες, μπορείτε να καλύψετε το κενό που δημιουργήθηκε, με το μολύβι.
Μοιραστείτε το :