Έχετε πράσινα μάτια; Διαβάστε 9 υπέροχα μυστικά για να δείχνετε εντυπωσιακές

0

Έχεις πράσινα μάτια και αναρωτιέσαι τι είδους σκιά να αγοράσεις ή πώς να εφαρμόσεις τα προϊόντα μακιγιάζ στους οφθαλμούς σου, ώστε να δείχνεις ακόμα πιο εντυπωσιακή και ελκυστική.
Μπορεί ήδη να γνωρίζεις κάποια όμορφα μυστικά, σχετικά με το μακιγιάζ των ματιών, αυτό που ίσως να μην γνωρίζεις, ωστόσο, είναι ποιες σκιές θα πρέπει να προτιμήσεις, ώστε να αναδείξεις το υπέροχο πράσινο χρώμα των ματιών σου.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζεις πως τα ανοιχτόχρωμα μάτια έχουν μια δυσκολία ως προς την επιλογή της σκιάς, η οποία θα πρέπει να αναδείξει το λαμπερό πράσινο χρώμα των ματιών σου. Ακόμα, το μολύβι ματιών ή μάσκαρα θα πρέπει να επιλέγεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Σου παραθέτουμε 9 όμορφα μυστικά, ώστε να τονίσεις τα υπέροχα πράσινα μάτια σου.

1. Όσον αφορά το make up, οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται για τα πράσινα μάτια, είναι ακριβώς οι ίδιες και με τις υπόλοιπες οφθαλμικές αποχρώσεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι ο συνδυασμός των προϊόντων μακιγιάζ.

2. Επέλεξε τις χάλκινες αποχρώσεις στις σκιές ματιών, καθώς ταιριάζουν άψογα στα καταπράσινα σου μάτια. Προτίμησε, λοιπόν, αποχρώσεις σε χαλκό και χρυσή απόχρωση.

χάλκινες αποχρώσεις

3. Όσον αφορά το ρουζ προτίμησε ένα σε μπρονζέ απόχρωση. Τα μπρονζέ χρώματα είναι ιδανικά για κάθε επιδερμίδα, άρα ταιριάζουν και στη δική σου.

μπρονζέ χρώματα

4. Το μοβ χρώμα αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή, καθώς ταιριάζει άψογα με την απόχρωση των οφθαλμών σου. Προτίμησε eyeliner στην ίδια μοβ απόχρωση, ώστε να δώσεις μεγαλύτερη ένταση.

μοβ χρώμα

5. Μην κάνεις χρήση σκιάς σε ασημή απόχρωση, καθώς το ανοιχτό χρώμα της σκιάς και το ανοιχτό χρώμα των ματιών σου, χάνουν την ένταση του βλέμματος. Εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια ασημί σκιά, επέλεξε μια σκούρα απόχρωση, σε συνδυασμό με μαύρο περίγραμμα.

ασημή απόχρωση

6. Πες όχι στο μαύρο χρώμα, καθώς δεν θα τονίσει τα μάτια σου. Προτίμησε ένα μολύβι ματιών ή eyeliner σε δαμασκηνή ή μοβ απόχρωση.

μαύρο χρώμα

7. Προτίμησε ένα ρουζ σε ροδακινή απόχρωση.

ρουζ σε ροδακινή απόχρωση

8. Συνδύασε μια ροζ σκιά με μια δαμασκηνή, έτσι ώστε να αναδειχθεί η λάμψη των ματιών σου.

ροζ σκιά

9. Να χρησιμοποιείς πάντοτε μάσκαρα, ώστε να δίνεις ένταση στα ανοιχτόχρωμα μάτια σου. Παίξε με τα χρώματα της μάσκαρας. Προτίμησε μια μάσκαρα σε μπλε ή μοβ απόχρωση.

μάσκαρα

ediva.gr

Μοιραστείτε το :