Πρησμένα μάτια λόγω κούρασης – Σας έχουμε τη λύση

0

Μήπως ξυπνήσατε σήμερα το πρωί με πρησμένα μάτια, διότι εχθές το βράδυ ξενυχτίσατε; Σας έχουμε μια λύση – βάλσαμο για τα κουρασμένα σας μάτια.

Τα καλοκαιρινά ζεστά βράδια μας κάνουν να παραμένουμε ξύπνιες μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η εξάντληση είναι καταγεγραμμένη στο πρόσωπο μας. Μια εξάντληση η οποία φανερώνεται από τα πρησμένα μας μάτια και τους μαύρους κύκλους. Το βλέμμα μας φαίνεται άτονο και κουρασμένο, μια κατάσταση η οποία φυσικά επηρεάζει τη συνολική μας εξωτερική εμφάνιση.

Το μακιγιάζ και η εφαρμογή κονσίλερ μπορούν να αντιμετωπίσουν ελάχιστα το πρόβλημα. Λύση όμως αποτελούν τα κρύα φακελάκια πράσινου τσαγιού.

Η όλη διαδικασία είναι πολύ απλή. Εσείς πίνετε το τσάι και τοποθετείτε τα φακελάκια στην κατάψυξη. Εν συνεχεία κάθεστε κάπου αναπαυτικά και βάζετε τα φακελάκια στην περιοχή των ματιών για περίπου 20 λεπτά.

Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του τσαγιού βοηθούν στη γρήγορη αντιμετώπιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. Αμέσως θα αισθανθείτε τα μάτια σας πιο ξεκούραστα και την περιοχή γύρω από αυτά ενυδατωμένη.

Μοιραστείτε το :