Συμβουλές μακιγιάζ για τις γυναίκες που φορούν γυαλιά

0

Τα γυαλιά οράσεως παίζουν καθοριστικό ρόλο στην συνολική εμφάνιση σας. Το σωστό styling και το μακιγιάζ σας, μπορούν να κάνουν τα γυαλιά να φαίνονται ακόμα πιο ωραία στο πρόσωπο σας. Σας παραθέτουμε μερικές συμβουλές, ώστε τα γυαλιά οράσεως να αναδεικνύουν τελικά την ομορφιά του προσώπου σας.

Σωστή χρήση ρουζ και δημιουργία σκιών

Μερικοί σκελετοί γυαλιών μπορεί να δημιουργούν σκοτεινές σκιές γύρω από τα μάτια σε συνθήκες φωτισμού.

Δημιουργία γωνιών στο πρόσωπο με το κατάλληλο μακιγιάζ

Θα πρέπει να δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια, ώστε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Για να επιτευχτεί αυτό, θα πρέπει να τονίσετε ελαφρά το κάτω μέρος των ματιών αλλά και την περιοχή κάτω από το κέντρο της μύτης σας. Αυτή η τεχνική, γνωστή ως περίγραμμα, θα αναδείξει την περιοχή των ματιών.

Αν θέλετε, μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το βήμα με την δημιουργία περιγράμματος, βάζοντας ρουζ στο οστό του εκάστοτε μάγουλου, καθώς επίσης και στην κορυφή του μετώπου σας. Να είστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα θα είναι κολακευτικό ειδικά με τη χρήση bronzer φυσικών τόνων αποχρώσεων.

Τα φρύδια εξαρτώνται και αυτά σε μεγάλο βαθμό από το μέγεθος και το σχήμα των γυαλιών σας, Το πάχος και το περίγραμμα των φρυδιών παίζουν καθοριστικό ρόλο. Αν φοράτε γυαλιά με μικρούς / λεπτούς σκελετούς και τα φρύδια σας είναι λεπτά, γεμίστε τα με το φυσικό τους χρώμα.

Αυτό μπορεί να βοηθήσει στο να εστιάζουν οι άλλοι πιο πολύ στα μάτια σας.
Τα τοξωτά φρύδια, ωστόσο, είναι στη μόδα. Εάν όμως φοράτε μεγάλους σκελετούς, καλό θα είναι να αποφύγετε το βαρύ μακιγιάζ των φρυδιών.

Διαβάστε τα χείλη

Όπως και με οποιοδήποτε μακιγιάζ, είναι προτιμότερο να τονίσετε ή τα μάτια σας ή τα χείλη σας. Εάν φοράτε τα γυαλιά σας και έχετε κάνει χρήση σκιάς ματιών, αφήστε στην άκρη τα τολμηρά χείλη.

Η καθαριότητα είναι το κλειδί

Το μακιγιάζ μπορεί να αναδεικνύει την γυναικεία ομορφιά, ωστόσο μπορεί επίσης να αυξήσει τον κίνδυνο για ερεθισμό των ματιών ή ακόμα να προκαλέσει και μόλυνση. Πάντα να αφαιρείτε το μακιγιάζ πριν πάτε για ύπνο, συμπεριλαμβανομένων και της μάσκαρας στα βλέφαρα. Επίσης, αντικαταστήστε τα προϊόντα μακιγιάζ των ματιών, τουλάχιστον κάθε τρεις μήνες.

Το Γραφείο για την Υγεία των Γυναικών, παρέχει τις ακόλουθες συμβουλές για να διατηρήσετε το μακιγιάζ ασφαλή:

Μην μοιράζεστε ποτέ τα προϊόντα μακιγιάζ. Πάντα να χρησιμοποιείτε νέο σφουγγάρι καθώς δοκιμάζετε το προϊόν στο κατάστημα.

Ποτέ μην προσθέσετε υγρό σε ένα προϊόν, εκτός και εάν η ετικέτα σας λέει να το κάνετε.

Πετάξτε τα προϊόντα μακιγιάζ, αν το χρώμα τους έχει αλλάζει, ή αρχίζει να μυρίζει.

Κρατήστε τα δοχεία του MAKE UP ερμητικά κλειστά

Μην χρησιμοποιείτε καλλυντικά, αν έχετε λοίμωξη του οφθαλμού, όπως επιπεφυκίτιδα (επιπεφυκίτιδα).

Μοιραστείτε το :