Οι θεσσαλονικείς δωρίζουν τα παλιά τους γυαλιά ηλίου και οράσεως

0

Οι Θεσσαλονικείς «εγκαταλείπουν» τα παλιά τους γυαλιά ηλίου και οράσεως, με σκοπό να τα μοιραστούν με άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Το κεντρικό ξενοδοχείο «Makedonia Palace»,το οποίο βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε πριν λίγες ημέρες την πρωτοβουλία «eyecan», δίνοντας τη δυνατότητα σε άτομα που έχουν ανάγκη, να λάβουν γυαλιά ηλίου ακόμα και γυαλιά οράσεως, από έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Τα άτομα με οφθαλμολογικά προβλήματα, τα οποία αδυνατούν να αποκτήσουν γυαλιά ηλίου ή γυαλιά οράσεως, λόγω οικονομικών δυσχερειών, έχουν τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσουν κάτι το οποίο τους είναι άκρως απαραίτητο.

Αρχικά, το προσωπικό του ξενοδοχείου προκάλεσε τους Θεσσαλονικείς να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την κίνηση, ενώ σύμφωνα με την Άντη Παναγιωτίδου, υπεύθυνη του τμήματος Marketing του ξενοδοχείου, ενώ η ιδέα αποτέλεσε έμπνευση από μια παρόμοια κίνηση γνωστής εταιρείας. Ωστόσο, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου μη γνωρίζοντας την συγκριμένη δράση, πιάστηκαν απροετοίμαστοι.

Υποσχέθηκαν όμως, πως θα ανταποδώσουν σε μια παρόμοια μελλοντική κίνηση. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κα Παναγιωτίδου, όταν ο αριθμός των γυαλιών ηλίου και οράσεως αγγίξει το μέγιστο δυνατό, τότε θα δοθούν στις ευπαθείς ομάδες. Επίσης, εάν ο κόσμος ανταποκριθεί στην συγκεκριμένη ενέργεια, θα δημιουργηθούν ειδικοί χώροι ανά την συμπρωτεύουσα, ώστε όλοι να μπορούν να αφήσουν εκεί τα παλιά γυαλιά ηλίου και οράσεως τους.

Η ενέργεια «eyecan», εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, που υλοποίει το Makedonia Palace με σκοπό την κάλυψη βασικών αναγκών των συνανθρώπων μας, ενώ μελλοντικά σχεδιάζονται παρόμοιες δράσεις.

Μοιραστείτε το :