Η τυφλή νεαρή κοπέλα που κάνει το διαδίκτυο να «λυγίζει»

0

Μια κοπέλα ηλικίας 19 ετών, έχει κάνει τους χρήστες του You Τube να την θαυμάζουν για το μεγαλείο της ψυχής της.

Η 19χρονη κοπέλα από την πόλη Μπέρμινγκχαμ της Αγγλίας, έφτιαξε ένα προσωπικό κανάλι στο YouTube, με σκοπό να παραδώσει μαθήματα μακιγιάζ, καταφέρνοντας σταδιακά να αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές. Η Λούσι Έντουαρτς ανεβάζει προσωπικά της βίντεο, δείχνοντας στις γυναίκες, πως πρέπει να βάφονται σωστά, ενώ δίνει επίσης συμβουλές και για τα ζώα.

19χρονη τυφλή παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ

Βάφεται υπέροχα και ετοιμάζει μόνη της τα βίντεο, παρόλο που η ίδια δεν μπορεί να δει, ενώ η αδελφή της ήταν αυτή που την έμαθε να βάφεται, απομνημονεύοντας τις κινήσεις των χεριών.
Στην ηλικία των 11 ετών, διεγνώσθη με την σπανιότατη πάθηση incontinentia pigmenti. Μια πάθηση, η οποία της προκάλεσε απώλεια της όρασης. Η νεαρή κοπέλα όμως, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια για μια φυσιολογική ζωή, έτσι μέσα από το κανάλι της «YesterdaysWishes», δείχνει σε όλους πως τα άτομα με απώλεια της όρασης μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογικότατη ζωή.

19χρονη τυφλή παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ 2

Τα λόγια της 19χρονης Λούσι Έντουαρτς, δεν έχουν αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. ««Ξέρω ότι το πρόσωπο μου είναι όμορφο ακόμα κι αν δε μπορώ να δω τον καθρέφτη. Δε χρειάζεται να ρωτάω συνέχεια πώς είμαι».

Μοιραστείτε το :