Τι λέει η επιλογή των γυαλιών οράσεως για εσάς;

0

Τα γυαλιά οράσεως είναι μέρος της προσωπικότητας των ανθρώπων και μέσα από την επιλογή αυτών μπορείτε να δείξετε πτυχές της του χαρακτήρα σας ή ακόμη και να βοηθήσουν στη δημιουργία της εικόνας που θέλετε. Το κλειδί είναι να βρείτε το σωστό σκελετό γυαλιών ώστε να ταιριάζει με την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας.

Ανάλογα λοιπόν με τον τρόπο ζωής και το προφίλ μπορείτε να επιλέξετε.

Γυαλιά οράσεως για επιχειρηματίες, επαγγελματίες

Για να δημιουργήσετε και να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη μεταξύ μιας ευρείας ποικιλίας επιχειρηματικών πελατών και συνεργατών, είναι συνήθως καλύτερο να επιλέξετε ανάμεσα σε συντηρητικά σχήματα και χρώματα σκελετών.                                                                                                                                                  Εξετάστε αυτές τις επιλογές για να βελτιώσετε την επαγγελματική εικόνα σας: Κλασικά σχήματα όπως οβάλ, ορθογώνια, σε κοκκάλινους σκελετούς χωρίς φωτεινά χρώματα ή ασυνήθιστα σχήματα και σε παραδοσιακά χρώματα όπως χρυσό, ασήμι, καφέ, γκρι και μαύρο.

Το τιτάνιο και το ανοξείδωτο ατσάλι είναι επίσης πολύ καλές επιλογές, όπως και τα rimless γυαλιά οράσεως.

Γυαλιά οράσεως για δημιουργικούς ανθρώπους, που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας

Τα σημερινά πιο μοντέρνα γυαλιά μεγαλύτερου μεγέθους είναι μια πολύ καλή επιλογή, όπως και τα πιο ασυνήθιστα χρώματα – μπλε, πράσινο, μοβ. Επίσης οι σκελετοί με ιδιαίτερες πάστες, χρωματικές διαβαθμίσεις και ξεχωριστά μοτίβα είναι μια άλλη δυνατότητα. Καθώς επίσης και οι λεπτομέρειες με λέιζερ στους σκελετούς δημιουργούν πινελιές ασυνήθιστες και πολύ μοντέρνες.

Μια άλλη μεγάλη μόδα τάση είναι τα ρετρό γυαλιά ή με vintage στιλ, καθώς επίσης τα cat-eye γυαλιά, τα δημοφιλή aviator, και τέλος τα mod looks από τη δεκαετία του ’60.

Γυαλιά οράσεως για την πολυάσχολη μαμά ή τον πολυάσχολο μπαμπά

Εδώ χρειάζεστε ένα βασικό αλλά κομψό ζευγάρι γυαλιών, που θα σας χαρακτηρίζει.
Τα οβάλ, ορθογώνια σχήματα όπως και τα cat-eye γυαλιά είναι πολύ λειτουργικά και εξακολουθούν να φαίνονται υπέροχα.
Ενδιαφέροντα χρώματα, όπως το δαμασκηνί, το βαθύ κόκκινο, το απαλό πράσινο και το μαύρο, μπορούν επίσης να προσθέσουν μια νότα μόδας σε έναν κλασσικό σκελετό με διαχρονικό ύφος.

Γυαλιά οράσεως για τον δραστήριο, αθλητικό τύπο του Σαββατοκύριακου

Οι περισσότεροι ενήλικες ζουν δύο ζωές – την “κανονική” ζωή τους κάθε Δευτέρα-Παρασκευή και την (συνήθως) πιο δραστήρια ζωή τους τα Σαββατοκύριακα.
Για την καλύτερη άνεση, απόδοση και ασφάλεια στις αθλητικές δραστηριότητες σας κατά τις ώρες του Σαββατοκύριακου, επιλέξτε ένα ζευγάρι αθλητικών γυαλιών ή ακόμα και απλώς έναν πιο απλό, σπορ σκελετό γυαλιών. Η αθλητική εμφάνιση μπορεί να περιλαμβάνει φωτεινά ή μοντέρνα χρώματα, ρίγες και σύγχρονους συνδυασμούς μεταλλικών και κοκκάλινων σκελετών.

Μοιραστείτε το :