Αισθητική Οφθαλμολογία

0

Η Αισθητική Οφθαλμολογία είναι μια υποειδικότητα της οφθαλμολογίας ανεπτυγμένη περισσότερο στην Ευρώπη και Αμερική και ασχολείται με την αισθητικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις που αφορούν στα μάτια, στο λεπτό δέρμα γύρω από τα μάτια και την ευρύτερη περιοχή.

Αισθητική Βλεφαροπλαστική: Πλαστική και αισθητική χειρουργική άνω και κάτω βλεφάρων, «σακούλες» κάτω από τα μάτια, βλεφαρόπτωση, βλεφαροχάλαση, χαλάζιο, κύστες, θηλώματα, ογκίδιο, ξανθελάσματα, όγκοι βλεφάρων.

Botox: Μη χειρουργική φαρμακευτική διαδικασία αντιμετώπισης και λείανσης των ρυτίδων έκφρασης του μετώπου και των ματιών (πόδι χήνας).

Ενέσιμα Εμφυτεύματα Υαλουρονικό οξύ: Διόρθωση στατικών ρυτίδων γύρω από τα μάτια, μέτωπο, μεσόφρυδο. Μικρές, λεπτές ενέσεις στο δέρμα, γεμίζουν τις ρυτίδες.

Μεσοθεραπεία: Γίνεται με μικρές , λεπτές ενέσεις στο μεσόδερμα, στην περιοχή του προσώπου, του μετώπου και την γύρω περιοχή των ματιών. Ουσιαστικά θρέφει, συσφίγγει, ενυδατώνει και αναζωογονεί το δέρμα από μέσα με την έγχυση αμινοξέων , βιταμινών, γλυκοσαμινογλυκάνης και υαλουρονικού οξέως, όπου διεγείρουν τους ινοβλάστες να παράγουν ελαστίνη και κολλαγόνο.

Χημικό Peeling: Οι βελτιώσεις που μπορούν να επιτευχθούν είναι: απάλυνση λεπτών ρυτίδων και μείωση των μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια, αύξηση της απαλότητας της υφής του δέρματος, ελάφρυνσης των ανωμαλιών της χρωστικής του δέρματος.

Μοιραστείτε το :