Συμβουλές μακιγιάζ για γυναίκες που φοράνε γυαλιά οράσεως

0

Το καθημερινό μακιγιάζ για όσες γυναίκες φοράνε γυαλιά οράσεως είναι μία υπόθεση που χρειάζεται κάποια tips, ώστε να αποφεύγονται τυχόν λάθη και ταυτόχρονα να δοθεί έμφαση στην περιοχή των ματιών.

  1. Θα πρέπει να αποφεύγετε τη χρησιμοποίηση λιπαρών προϊόντων όπως concealer ή υγρό foundation – στο σημείο της μύτης, όπου ακουμπάει ο σκελετός των γυαλιών. Όταν θα χρειαστεί να βγάλετε τα γυαλιά το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιο κενό στην περιοχή. Το ιδανικότερο θα ήταν να χρησιμοποιείτε πούδρα με matte υφή ή ακόμα και να αποφύγετε να προσθέσετε κάποιο προϊόν.
  2. Όταν φοράτε γυαλιά οράσεως καλό θα ήταν να τονίζατε ιδιαίτερα το βλέμμα σας. Οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα σε μεγάλη ποσότητα, αφού η μάσκαρα είναι ένα προϊόν, που μπορεί να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό το βλέμμα.
  3. Να τονίζετε ιδιαίτερα τα φρύδια σας. Οι γυναίκες που φοράνε γυαλιά οράσεως, μαγνητίζουν τα βλέμματα όλων στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου. Μην έχετε λοιπόν άτονα φρύδια, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, που πρέπει να είναι πάντα τονισμένο.
  4. Τονίστε τα χείλη σας. Φορέστε έντονο κραγιόν όπως κόκκινο ή κερασί.

 

Μοιραστείτε το :