Πως να βρίσκετε καλά προσαρμοζόμενα, άνετα και ανθεκτικά γυαλιά;

0

Σύμφωνα με έρευνες του Συμβουλίου Οράσεως, η πλειοψηφία των γυναικών ενδιαφέρεται για το πως θα δείχνουν τα γυαλιά, ενώ οι περισσότεροι άντρες ενδιαφέρονται για την άνεση και το πώς αυτά θα προσαρμόζονται στο πρόσωπο τους.

Ακόμη και αν οι γυναίκες επιλέγουν με αυτήν την κριτική και ο σκελετός μοιάζει υπέροχος, δεν πρόκειται να κάνουν χρήση του εάν είναι άβολος. Εάν τα νέα σας γυαλιά παραμένουν στο συρτάρι εδώ και πολύ καιρό, ένα είναι σίγουρο, ότι δεν κάνατε απόσβεση.

Να κάποιες περιπτώσεις στις οποίες ένας οπτικός μπορεί να φανεί χρήσιμος. Για παράδειγμα:

  • Ο σκελετός μοιάζει ιδανικός αλλά γλιστράει από την μύτη σας. Ο οπτικός σας μπορεί να διορθώσει αυτό το πρόβλημα κατά τη διάρκεια της τελικής προσαρμογής, με την ρύθμιση του μήκους των βραχιόνων ή του τρόπου που τυλίγονται γύρω από τα αυτιά.
  • Το μπροστινό μέρος του σκελετού είναι πολύ πλατύ και δεν εφαρμόζει στο πρόσωπό σας. Ο οπτικός σας μπορεί να παραγγείλει τον ίδιο σκελετό σε διαφορετικό μέγεθος. Εάν δεν υπάρχει σε άλλο μέγεθος θα πρέπει να επιλέξετε ένα σκελετό διαφορετικής εταιρίας που να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτόν. Επίσης, μερικοί κατασκευαστές έχουν λανσάρει σειρές σκελετών ειδικά σχεδιασμένες για μικρά πρόσωπα.
  • Τα μαξιλαράκια μύτης είναι άβολα. Συχνά, ο οπτικός μπορεί να αντικαταστήσει τα μαξιλαράκια μύτης με άλλα πιο άνετα, ή να βρει ένα παρόμοιο σχέδιο σκελετού με καλύτερα μαξιλαράκια.
  • Ο σκελετός έχει πολύ απότομη γέφυρα πάνω από την μύτη. Οι κατασκευαστές σκελετών έχουν εισάγει στην αγορά, περισσότερα σχέδια με πιο στενή γέφυρα. Ο οπτικός σας μπορεί να σας βοηθήσει με το να αναγνωρίσει ποιοί σκελετοί θα μπορούν να εφαρμοστούν καλύτερα πάνω στην μύτη σας.

Η ανθεκτικότητα είναι άλλος ένας παράγοντας που φαίνεται να ελκύει περισσότερο τους άνδρες παρά τις γυναίκες. Αλλά σίγουρα δεν θα θέλατε να αγοράσετε έναν σκελετό που θα διαλυθεί μετά από μερικούς μήνες.

Κάποτε, ήταν εύκολη η διάκριση ενός καλού σκελετού από έναν χαμηλότερης ποιότητας. Τώρα όμως ακόμη και σκελετοί κακής ποιότητας έχουν τόσο καλά φινιρίσματα που ίσως να μην είναι δυνατή η αναγνώριση της αντοχής του υλικού στις γρατζουνιές και στην παραμόρφωση.

Οι οπτικοί είναι ειδικοί στην ανθεκτικότητα ενός σκελετού, καθώς γνωρίζουν ποιούς σκελετούς επιστρέφουν οι πελάτες για επισκευή και ποιοί δημιουργούν λίγα ή καθόλου προβλήματα.

Μοιραστείτε το :