Σχέδια σκελετών κατάλληλα και για άνδρες και για γυναίκες

0

Οι σκελετοί των γυαλιών οράσεως που είναι κατάλληλοι και για άνδρες και για γυναίκες, τις προηγούμενες δεκαετίες βρίσκονταν σε ακμή, καθώς ο κόσμος της μόδας παρουσίαζε σχεδόν τα ίδια ενδύματα και για άνδρες και για γυναίκες.

Στις μέρες μας ωστόσο, η παραπάνω φιλοσοφία έχει αλλάξει δραματικά. Τα γυαλιά έχουν πάρει μια ξεχωριστή θέση και τα δυο φύλα έχουν αποκτήσει το δικό τους ξεχωριστό στιλ.
Ωστόσο ακόμα υπάρχουν σχέδια που προορίζονται για άνδρες αλλά και γυναίκες, σε αρκετά καταστήματα οπτικών (Unisex σχέδια). Πολλές μορφές τους είναι ουδέτερες, άλλες με τολμηρά διακοσμητικά σχέδια , τα οποία είναι κατάλληλα για χρήση και από άνδρες αλλά και από γυναίκες. .

Ένα τομέας που παραμένει κοινός στο Unisex στιλ, είναι η ειδικότητα για την οποία έχει κατασκευαστεί το εκάστοτε γυαλί . Πρόκειται για γυαλιά οράσεως ειδικά για χρήση εν’ώρα εργασίας στον υπολογιστή, την οδήγηση, τον αθλητισμό, ακόμα και τα χόμπι.

Οι νέες τάσεις

Έπειτα από μια δεκαετία όπου το ορθογώνιο σχήμα επικρατούσε στους σκελετούς γυαλιών για άνδρες, τώρα οι στρογγυλεμένες γωνίες κάνουν μια δυναμική επαναφορά. Τα στρογγυλά και οβάλ πλαίσια είναι στη μάδα για φέτος.

Μοιραστείτε το :