Πώς να επιλέξω τα σωστά γυαλιά ηλίου;

0

Τα γυαλιά ηλίου δεν αποτελούν μόνο σημαντικό αξεσουάρ ικανό να προστατεύσει τα μάτια μας από τις ακτίνες του ηλίου, αλλά διαμορφώνει επίσης και το προσωπικό στιλ. Αποτελούν ανάγκη για αυτό και η επιλογή τους κρίνεται και αισθητικά.

Στρογγυλό πρόσωπο

Εάν κάποιος έχει στρογγυλό πρόσωπο, δηλαδή ένα πρόσωπο δίχως γωνίες και στρογγυλεμένο πιγούνι, στόχος του γυαλιού να δώσει την εντύπωση ενός λεπτού και πιο μακρόστενου προσώπου. Για αυτόν τον τύπο προσώπου επιλέγονται οι μακρόστενοι σκελετοί και οι φακοί θα πρέπει να έχουν περισσότερο πλάτος παρά ύψος.

Στρογγυλό πρόσωπο

Οβάλ πρόσωπο

Το πιο προνομιούχο σχήμα προσώπου και αυτό διότι του ταιριάζουν όλοι οι σκελετοί γυαλιών. Μπορούμε να τολμήσουμε ακόμα και τα πιο περίεργα και extreme σχέδια.

Οβάλ πρόσωπο

Τετράγωνο πρόσωπο

Ένα πρόσωπο γεμάτο γωνίες με πλατύ μέτωπο και πιγούνι. Στόχος η αίσθηση ενός μακρύτερου προσώπου. Προτιμάμε τα οβάλ σχήματα και στενούς φακούς.

Τετράγωνο πρόσωπο

Μακρόστενο πρόσωπο

Για να είναι το τελικό αποτέλεσμα πιο ισχυροποιημένο θα προτιμήσουμε έναν σκελετό αντίθετο από το σχήμα του προσώπου. Απαραίτητοι οι έντονοι και διακοσμημένοι βραχίονες και η λεπτή γέφυρα που τονίζει τη μύτη.

Μακρόστενο πρόσωπο

Σχήμα καρδιάς

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά το συγκεκριμένο πρόσωπο ανήκει στα πιο προνομιούχα. Ένα πρόσωπο ανοιχτό στο πάνω μέρος που λεπταίνει στο σαγόνι. Οι σκελετοί με έντονο το κάτω μέρος κρίνονται απαραίτητοι διότι προσδίδουν στο σαγόνι το επιθυμητό πλάτος .

Σχήμα καρδιάς

Μοιραστείτε το :