Η ανακοίνωση της Apple: Έρχονται οι έξυπνοι φακοί επαφής

0

Η Apple ανακοίνωσε την έναρξη των iLens. Πρόκειται για έξυπνους φακούς επαφής οι οποίοι θα λειτουργούν όπως ακριβώς και τα γυαλιά της Google, αλλά ακόμα καλύτερα, συμφώνα με τον James Milton.

Οι iLens, όπως έχουν ονομαστεί οι συγκεκριμένοι φακοί, κοστίζουν $ 299 για 64GB και $ 499 για 128GB. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, Parker Τζόνσον, ίσως ο χρήστης φορώντας τους να φαίνεται λίγο παράξενος, αλλά οι συγκεκραμένοι φακοί θα δείχνουν λιγότερο «άχαροι» σε σύγκριση με τα γυαλιά της Google.

Εφαρμόζονται όπως οι συνηθισμένοι φακοί επαφής και θα πρέπει πρώτα ο χρήστης να έχει λάβει άδεια χρήσης από τον οφθαλμίατρό του. Οι έξυπνοι φακοί λειτουργούν ακριβώς όπως ένα iPhone.Θα μπορείτε να δείτε την ώρα, να πραγματοποιείται τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς επίσης να στέλνετε και λαμβάνεται μηνύματα…

Τα κινητά τηλεφωνά έχουν αποκτήσει μια διαφορετική κοινωνική αντίληψη. Τίποτα δεν είναι πιο ελκυστικό από ένα iphone σε κάποιο εστιατόριο. Αυτός είναι και ο λόγος που οι έξυπνοι φακοί επαφής θεωρούνται τόσο σπουδαίοι. Θα μπορείτε να παίζετε Candy Crush ή να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο, χωρίς κανείς να καταλάβει το παραμικρό.

Μια νέα σειρά από εφαρμογές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους iLens. Νέες εφαρμογές που θα εντυπωσιάσουν το κοινό. Με το νέο iFantasy app που κοστίζει μόνο 19,99 δολάρια το μήνα, θα μπορείτε χάρη στους φακούς επαφής να αλλάζετε το πρόσωπο και το σώμα του συντρόφου σας, με κάποιο διάσημο πρόσωπο, χωρίς να γίνει αντιληπτό. Επίσης οι συγκεκριμένοι φακοί, καταγράφουν τα πάντα με αυτόματο τρόπο. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε το μάτι σας.

Χάρη στους συγκεκριμένους φακούς οι χρήστες θα μπορούν πολύ εύκολα να επιλέξουν ποιες εικόνες θα ήθελαν να εμφανίσουν στα Social Media.

Οι iLens θα κυκλοφορήσουν τον Μάιο του 2015.

Μοιραστείτε το :